סיפור שתפח להצלחה
הכל התחיל במפעל קטן ואיכותי שהוקם לפני יותר משבעים שנה, בשנת 1934, בארץ ישראל לפני קום המדינה.
החזון לייצר את חומרי הגלם המשובחים ביותר לאפיה, חזון שלא השתנה מאז ועד היום, הפך את "שמרית" לשם נרדף לטיב אפיה. יותר מזה הוא שינה את תפריט המטבח הישראלי. ובבתי ישראל החלו ליהנות מכל סוגי מאפי השמרים.
עד היום, מוצרי "שמרית", הם חלק בלתי נפרד משולחן האוכל היומי שלנו.
רוב הלחמים והמאפים, המיוצרים בישראל, מיוצרים עם חומרי הגלם המצוינים של שמרית.

עבודות שביצענו עבור לקוח זה

פנה אלינו